صفحات

۱۳۸۹ تیر ۱۰, پنجشنبه

دسر كرم كارامل نارگيلی



موادلازم براي هشت نفر:
شكر: يك و نيم پيمانه
خامه غليظ: ‌يك و يك چهارم پيمانه
شير نارگيل (آب نارگيل): يك و نيم پيمانه
پودر نارگيل: ‌يك قاشق چاي‌خوري
تخم‌مرغ: شش عدد
طرز تهيه:
• ابتدا يك پيمانه شكر و يك چهارم پيمانه آب سرد را درون قابلمه‌اي روي حرارت كم به مدت 5 دقيقه هم بزنيد تا شكر آن حل شود.
• سپس حرارت را زياد كنيد و بدون اينكه مخلوط را هم بزنيد به مدت 10- 8 دقيقه بگذاريد بجوشد.
• كارامل آماده شده را درون يك  قالب گرد، به ابعاد 20 سانتي‌متر كف و 6 سانتي‌متر عمق بريزيد و آن را كنار بگذاريد تا سرد و سفت شود.

• فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
• خامه، شير نارگيل و وانيل را درون قابلمه‌اي ريخته و روي حرارت متوسط به مدت 5 دقيقه هم بزنيد و صبر كنيد تا داغ شده و حباب‌هاي ريزي روي مخلوط ايجاد شود، سپس مخلوط را از روي حرارت برداريد.
• در ظرف بزرگي تخم‌مرغ‌ها را با باقيمانده شكر خوب مخلوط كرده و سپس بآرامي مخلوط خامه را به آن اضافه كنيد و مخلوط بدست آمده را درون قالب كيك بريزيد و قالب را در يك ظرف مخصوص فر  قرار دهيد.
• درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بريزيد.[نوشيدني ليمو و نارگيل]
•  قالب را به مدت 35 تا 40 دقيقه يا تا زماني كه مخلوط سفت شده و خودش را بگيرد حرارت دهيد.
• قالب را از درون فر و سپس از درون  آب بيرون آوريد و بگذاريد خنك شود.
• روي كرم كارامل را بپوشانيد و بگذاريد يك شب در يخچال بماند.
• براي انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زير دسر را با يك چاقوي نازك شل كنيد سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Donbaleh
  • Technorati
  • Balatarin
  • twitthis
 
ساخت سال 1388 گالری عکس, مدل لباس 2014 ,عکس عاشقانه,فانتزی, عکس بازیگران.قدرت گرفته با بلاگر تبدیل شده به سیستم بلاگر توسط Deluxe Templates. طراحی شده بوسیله Masterplan. . بهینه شده برای سیستم فارسی مجتبی ستوده