صفحات

۱۳۸۹ تیر ۶, یکشنبه

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا


پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای كلاسیك ایتالیایی است.
 

مواد لازم برای یك پیتزای بزرگ كه مخصوص هشت نفر است:
ریحان تازه: یك بسته كوچك،‌ حدود 100 گرم
پنیر موزارلا: ‌250- 200 گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی كه روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا:‌ یك عدد بزرگ
نمك و فلفل به اندازه لازم
 
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.
• سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری كه سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش كنید.[آشنایی با خواص چای ریحان]
• روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را مطابق عكس بچینید.
 
غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا

• پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Donbaleh
  • Technorati
  • Balatarin
  • twitthis
 
ساخت سال 1388 گالری عکس, مدل لباس 2014 ,عکس عاشقانه,فانتزی, عکس بازیگران.قدرت گرفته با بلاگر تبدیل شده به سیستم بلاگر توسط Deluxe Templates. طراحی شده بوسیله Masterplan. . بهینه شده برای سیستم فارسی مجتبی ستوده